I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, 14 August 2011

NEW EXPERIENCE..

ASSALAMMUALAIKUM  .....  SEMUA2X

Melodies nak berkongsi cerita sedikit ni..adohaiii...^_^''
wargh...today is second days Melodies be a tuition teacher... >_<
aiceh2x...bunyinyer cam real je ann..hihihi
aha lah..mmg real pn...awatnya!!!  O.0''
haha...pengalaman slama 2 ari ni pn sudah ckup mengajar Melodies erti susah payah menjadi seorang cikgu...yea walaupn x diiktraf kan...oppss!!! hihihi  -_-''
tp ann jd cikgu ni...kita rasa dihargai auu, dihormati,  digerami, di sakiti ati, dan sewaktu dengannyer lah auuu....huahuahua....:<
huhu..barulah arini Melodies fhm knape cikgu2x kat sekolah Melodies dulu tensionn je ble msuk kelaz...adohaiii...-_-''
anyway..kalu dpt student yang behave2x xpe lah gak...aduhaiii alangkah indahnyer...wahhh.!!!..untunglah kan semua cikgu2x yg ada...kelak..g sekolah ngan muke berseri cm raja sehari..huhu
then mesti diorang xd sakit2x ag ann...tp kalu dpt yg vice versa cmne lak...doshh3x...@_@''  smbung penink

BTW...Melodies happy lah gak dpt mngajar diorg..dgn ilmu yang x seberape ni...wink**
harap diorg dt memanfaatkan lah ilmu yg diberi tu yerk...hihihi

okey..B4 Melodies out..
Melodies nak gak share wajah2x student Melodies yg comel like adik Melodies sndiri ini..muahhaha


NI SI ABANG (KIDIEY@ ALONG@ DARK EVIL)
student yg bnyak cerita n tipu helah...haha


NI ANGAH @ WANA
student yg matang and cerdik...sometime Melodies rasa humble disisinyer..hihihi..




NI AKMAL@JEHAN MISKIN
hahaha...comel sgt yg ni..sweet..cerdik n sexy voice...like it
name JEHAN diberi sbb muke AKMAL cm JEHAN MISKIN SEH...muahaha



aha...ni 2 beradik ALONG N AKMAL...
tekun ann diorg belajar...
haha..tgk lah sape ckgu diorg...hihi  >_<''

OKEY LAH...DAH ABIZ DAH...HUAHUAHUA
SWEET ANN....HEHEHE

begitu lah coretan Melodies pada arini...okey..
natikan episod yg akan dtg...hihi

ASSALAMMUALAIKUM  .... SEMUA2X..
SEMOGA BERBHAGIA HENDAKNYER...DAA..


2 comments:

bobiedanbad said...

jadi cikgu seronok...kadang2 sentap juga dengan anak murid...mcm akak, akak bagi keja kat ada murid drg semangat wat. hati gembira, tp ada gak yg sampai hati buang lembaran keja yang di beri kat tong sampah...

MeLOdies said...

tu lah kak..dak2x skrg..mcm2x kerenah...org nak kasi ilmu xnak..kalu kat ngara luar..dak2x diorg berebut2x nak ilmu..sabar lah kak..:)