I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, 13 August 2011

PE LAH NAK JADI....ADOHAIII

ASSALAMMUALAIKUM ...  SEMUA2X...
b4 i go on to that particular serious topic..
hope u olls can answering that SALAM ok!!!
bukan ape....skrg ni yang kita tahu...ramai je org yang berstatus islam..
tapi x pernah mengamalkan ajaran islam yang dituntut oleh syariah...sampai ada yang nak jawab salam pun x reti...adohaiiiii
makin hari bila dilihat dunia ni...manusia yang bergelar islam..dah bukan islam ag dh...hanya berstatus kan islam ni identiti kad je...tp...in reality..urmm!!..no need to say lah...
sebagai contoh kalu kita lihat kat Indonesia sendiri pn kita dah tahu...
mereka2x yang bergelar islam..bole berkahwin dan tinggal sebumbung dengan mereka2x yang KAFIR...
apakah hukumnyer tu..adohaiii...fikir2x lah sendiri ea..dah x sanggup da nak explain..

baru2x ni pulak cerita mengenai "MAK CIK HAJJAH SITT AL WUZARA"
ni lagi lah masalah negara tol la...
sampai sekarang pihak2x tertentu sedang menyiasat lagi siapalah manusia durjana lagi tidak bertamadun yang sanggup menghina islam....ini..
dengan menggunakan identiti yang kurang jelas...manusia tidak bertamadun ini.menggunakan laman sesawang yang bersawang2x ni dengan menggutuk dan menghina islam dengan mengikut kepala OTAK die sendiri..
maaflah kalu kata2x Melodies sedikit kasar...tapi kalu dah sampai tahap menghina ALLAH S.W.T dan Nabi junjungan kita iaitu NABI MUHAMMAD S.A.W. leh terima ke semua2x...
islam agama yang suci...kalu individu tersebut dah x de agama tu..x perlulah nak menjadikan islam sebagai bahan mencarut die...
setiap yang Melodies perkatakan..bukan hanya cakap kosong okey...
Melodies sendiri dah bace apa yang individu tersebut tulis di blog die...tapi bagi sesiapa yang tidak teguh keimananyer...diharap jgn bace ape yang individu ini mencarut..kerana ditakuti akan terpesong juga..okey!!

apa2x pon Melodies rasa sungguh dispointed ada manusia yang tersesat jauh begitu sekali..jauhnyerrrr....die sesat....dan Melodies pun harap kita semua akan dilindungi oleh ALLAH S.W.T dari tersesat jauh macam individu tersebut dan tidak lupa di kuatkan iman supaya berpegang pada ajaran islam..seperti yang dituntut dalam AL-QURAN dan SUNNAH NABI..

akhir kata semoga individu tersebut diberikan hidayah dari ALLAH untuk kembali bertaubat ke jalan-NYA. 
and b4 Melodies out ni...Melodies sertakan sekali link page mencarut individu yang bergelar MAK CIK HAJJAH SITT ALWUZARA ini. harap semua2x leh baca sambil berfikir dengan bijak seperti mana2x orang2x mumais bertindak...okey!!!


ASSALAMMUALAIKUM...SEMUA2X..
HARAP2X BERBHAGIA HENDAKNYER...

No comments: